Categories
Huvudrätter

Lasagne a la spenat

1 Gul lök
några klyftor vitlök
2 pkt Krossade tomater
0.8 L Havregrädde
Maizena till redning
1 påse fryst hackad spenat
Pastaplattor
1 squach
1/2 Vegost

Toomatsåsen:
Fräs lök och vitlök, tillsätt tomaterna. Låt puttra, salta och peppra.

Vitsåsen:
Red ung. 0.8 L havregrädde med maizena. Salta/peppra (vit och svart).

Lasagnen:
1. Skär upp squashen och tina spenaten.
2. Bygg upp lasagnen i en ugnsform. Blanda vitsåsen och toomatsåsen på varje lager för en krämigare lasagne. Pressa 2 vitlöksklyftor och tillsätt till mellersta lagret.
Vitsås och riven ost högst upp.
3. In i ugnen på 200 grader tills ytan är fin och pastan är klar!